۵۳
۷۵
خانــم

مشکل و درد در پای راست بعد از عمل و تعویض دیسک کمر ؟

با سلام ، بعد از عمل کمر و تعویض دیسک L4_L5 احساس سر بودن و درد از پای چپ که قبل از عمل درگیر آن بودم به پای راست منتقل گردیده است . قبل از عمل پای راستم مشکلی نداشت ولی بلافاصله بعد از عمل احساس بی حسی در 4 انگشت پای راستم داشتم که به تدریج افزایش و درد در ناحیه روی انگشتان تا تقریبا زیر زانو و یخ کردن پا و درد را دارم و هنگام حرکت به ران هم تسریع پیدا می کند ، پزشک معالج معتقد است که این درد به عمل و دیسک مرتبت نمی باشد و فقط مسکن و فیزیوتراپی را توصیه کرده ، لطفا در این خصوص راهنمایی فرمایید . با سپاس فراوان

1 پـاسـخ

  • سلام.بعد از عمل هاي ستون فقرات امکان چسبندگي و گير افتادن عصب بين بافت هاي نرم اطراف ستون فقرات وجود داره. اين مشکل با درمان nerve mobilisation و مايوفيشيال ريليزحل ميشه که در حيطه کار فيزيوتراپيه.لطفا به همکاران فيزيوتراپيست مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران