احساس ترشح تلخ در دهان و سوت کشیدن گوش و سرگیجه؟

باسلام و احترام؛
من خانمی هستم که بچه دو ساله دارم و شبها از ما جدا می خوابد. دیشب با گریه بچه از خواب بیدار شدم و وقتی که بالای تختش رفتم احساس کردم مایع تلخی وارد دهانم شد و همزمان گوشهایم سوت کشید و سرم گیج رفت. در این حالت ضربان قلبم به شدت تند شد و احساس کردم دستم بی حس شده و تعادل خودم رو از دست دادم. می خواستم بدانم که علت آن چیست و مراجعه به پزشک لزومی دارد؟؟
البته عموماً با کوچکترین فشار عصبی که به من وارد میشه خیلی اثر بدی روی من میزاره و در بیشتر وقتا سرم و یکی از دستام درد میگیره.

بازدید : 568 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران