۳۱
آقــا

جراحی زیبایی؟

سلام .خانم دکتر وقتتون بخیر .ببخشید من دختری31ساله من با یه پسر صیغه کردم ینی نامزد شدیم خانواده ها درجریانن ولی ما رابطه داشتیم الان خانواده ها دخالت کردن و نشد من الان بنظرتون چکارکنم ارشد روانشناسی بالینی دارم بخدا دارم روانی میشم بنظرتون با جراحی زیبایی واژن میشه تنگش کرد چون پرده بکارت غیرقانونی و هیچ دکتری اینکاربرا دخترای مثل من ک اشتباه کردم تو زندگیشون انجام نمیدن

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان، زايمان و نازايي و کولپوسکوپي،لاپاراسکوپي در تهران