۶/۵
۱۷
آقــا

کودک ۶/۵ساله کلاس اول بیش فعال یاد گیری بسیارصعیف؟

سلام پسر کلاس اول 6/5ساله مبتلا به بیش فعالی،نوار مغزی وmriوتست هوش انجام داده وتخصصی گفتن بیش فعالی داره وریتالین تجویز کردن،صبح یه عدد مصرف میکنه .
بخواهم بدوم با روش لورتا می تونه عدم تمرکز ومشکل یاد گیریش برطرف بشه
این قرص ها اشتها کم شده وعصبی شده
برای یاد گیری باید بعداز ظهر هم بهش قرص بدم که باعث میشه شب کم خواب بشه
حالا اگه روشی تضمینی هست که این بچه خوب بشه لطفا راهنمایی کنید. ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاور، روانشناس، روان درماني، نوروفيدبک، لورتا نوروفيدبک و نقشه مغزي در تهران