لرز ومشکل تنفسی؟

باسلام وعرض ادب. .حدودا 4هفته هست که قرنطینه خانگی هستیم. تا یه هفته قبل برای عمیق نفس کشیدن مشکل داشتم ولی خداروشکر درحال حاضربهترشده ولی الان 3 روزی هست باوجود اینکه سرماخوردگی کوریزان میخورم لرز دارم وقتی هم غذا یا چیز گرمی میخورم عرق میکنم خیلی گرمم میشه دمای بدنم درطول روز گاهی 36 وگاهی هم 37 تا37ونیم میشه واحساس سرگیجه وبی حسی میکنم. .لطفاً راهنمایی بفرمایید خییلی استرس گرفتم آیا اینا علائم کروناست؟؟؟؟سپاسگزارم

1 پـاسـخ

  • سلام
    در حال بهبود هستيد کرونا نداريد. شما همه چيز را رعايت کرده ايد جاي نگراني نيست. کاش همه مثل شما رعايت مي کردند. نگران نباشيد لطفا

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 226 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران