ایا ممکنه که من یک بیمار روانی باشم و لازم باشه دارو مصرف کنم؟

سلام یه چند وقتیه شبها بیشترموقع خواب یه نیرویی فشار به صورتم میاره که بگم از خودم خوشم نمیاد یا یکی از دوستام در ذهنم فشار به صورتم میاره بگم از خودم خوشم نمیادیا هر دفعه میگه از خودش خوشش نمیاد.مشاوره مذهبی پرسیدم گفتن ذهن خوانی و تله پاتی ارتباط این طوری اصلا وجود نداره.یه پسر سه ساله هم دارم قبلا پیش دکتر بارانی شمس ابادی رفتم انگ جنون به من زدن کلی دارو خوردم خوب نشدم ول کردم قبلا هم در مدرسه از ابتدایی تا دانشگاه پیش میومده که جرو بحث و دعوا کنیم و یکی دوتا حسادت کنن بخاطر همین دم پر بعضی زنا و دخترا نیستم بدم میاد از شون سابقه بد اخلاقی و لجبازی هم داشتم و تو خانواده مادر و پدرهستن افراد جوشی و عصبانی سست و لجباز و یه دنده از کار و زندگی عقب افتادم دل به کار و بچه داری و شوهر داری نمیدم ازاینکه زنم خوشم میاد و از مرد بودن متنفرباید چکار کنم؟

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تکاب