مصرف بی پریدین به جهت کاهش تمایل به مصرف ترامادول ؟

با سلام و احترام
بنده 33 سن دارم و مدت 1 سال ترامادول مصرف کردم و بعد از مراجعه به روانپزشک( متخصص اعصاب و روان) توانستم ترک کنم. حال پس از یکسال دوباره به مصرف ترامادول متمایل شدم و البته مصرف نکردم. روان پزشک هم در کنار دارو های آسنترا 100 و بوپروپیون 75 قرص بی پریدین 2 هم تجویز کردن که در صورت داشتن تمایل مصرف ترامادول از این قرص بی پریدین مصرف کنم. در حال حاضر 2 ماهی هست که دارم از بی پریدین مصرف میکنم با دوز دو تا صبح و دوتا عصر.
خواستم ببینم عوارض استفاده از این قرص بعد از مصرف مداوم چی هست. همونطور که اطلاع دارید این قرص نوعی سرخوشی جذاب میده و عادت کردم به مصرفش.
آیا ادامه این دارو به صلاح هست؟؟ حس خوبی میده و اضطرابم کم کرده و فشار روانی کمتری هم متحمل میشم

2 پـاسـخ

بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران