۱۹
خانــم

آشنایی برای ازدواج، با کسی که درگیر عشق اول هست ؟

سلام، دختری 19سالم و به قصد ازدواج با پسری 22ساله به مدت یک سال اشنایی داریم و در رابطه هستیم
رابطه خیلی خوب و دو طرفه ای داریم
واز خیلی نظر ها از نظر مسافت، خانواده، عقاید و... باهم جور هستیم
اما من یک مشکل بزرگی با این رابطه دارم
اونم اینکه این اقا در مورد عشق اولش به من چیزی نگفته بود و ی مدتی به خاطر برگشت عشق اولش گذاشت کنار و رفت و خیلی بلاتکلیف شد
ولی بعد دو ماه برگشت و همه چیزو در مورد عشق اولش به من توضیح داده، حس دوست داشتنش به من هنوز هم وجود داره ولی نمیتونه عشق اولشم فراموش کنه، و عشق اولش از بچگی باهاش بوده و رفت و امد خونوادگی دارن، و به نظر من این عشق بینواوناوهنوز تمون نشده من نمیتونم از یک طرف با این موضوع کنار بیام و از یک طرف دیگه پسررو دوست دارم و از طرف دیگه پسره میخاد کنارش باشم تابتونه با ماجرا کنار بیاد و با من زندگی کنه
واقعا نمیدونم چیکار کنم، من با این موضوع اصلا نمیتونم کنار بیام چیکار کنم؟

3 پـاسـخ

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران