مشکل خوب نشدن بدن بعد از اسیب دیدگی؟

با سلام خدمت شما دکتر محترم
سوالی داشتم خدمت شما. این که من کلا ادم عصبی و حرص خوری هستم
طی سالهای زیاد احساس اسیب تویه مغزم میکنم
الان مشکل اصلی من اینه که هر قسمت از بدن من در ورزش اسیب میبینه به هیج وجه خوب نمیشه و همیشه درد در اون ناحیه میمونه. فقط دردش کم میشه ولی همیشه با کوچک ترین فشاری درد میگیره. الان از ناحیه گردن. جمف دست ها . جفت زانو و پاشنه پا این مشکل و درد رو همیشه دارم.
میخواستم ببینم چجور بفهمم ریشه این مشکلات در چی هست و برای این درد ها چکار باید بکنم ؟؟؟

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي ستون فقرات و متخصص ارتوپدي، تعويض مفصل و آسيب هاي ورزشي در تهران