درد زانوی آسیب دیده؟

باعرض سلام وخسته نباشید.مادرم دو ماه پیش درحال نصب پرده از فاصله زیادی به زمین خورد وزانوهایشان که قبلا هم ساییدگی داشتند دوباره آسیب دیدوپمادمتیل سالیسات30 وکپسول گاباپنتین100وقرص متوکاربامول500 واستامینوفن500و..استفاده کردند وهنوز بهترنشدند بخصوص در هوای سرد درد زیر زانو تا ران ولگن وساق هم کشیده میشود.به نظرشما چه درمانی لازم است؟ممنون از توجه شما پزشک گرامی

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي، ستون فقرات، دوره ديسک کمر و شانه و زانو در تهران