اضطراب مداوم وافکار منفی؟

با عرض سلام خدمت شما.میخواستم در رابطه با پرسش مطرح شده (اضطراب مداوم وافکار منفی)از اقای دکتر یوسفی بپرسم که به طور میانگین وحدودی به چند جلسه مشاوره نیاز هست واینکه چقدر باید بین هر دو تا جلسه مشاوره فاصله باشه؟

من در شهرستان زندگی میکنم و قبلا هم به روانشناس و روانپزشک در شهر خودم مراجعه کردم اما برام موثرنبوده و حالات بد روحیم بدتر شده،به همین دلیل تمایل دارم که برای حل مشکلم به شما مراجعه کنم و با توجه به برنامه ریزی که باید برای اقامتم در تهران داشته باشم، میخوام بدونم که حدودا به چند جلسه مشاوره نیاز هست وفاصله بین جلسات مشاوره ای چه مدت هست.باتشکر از شما.

1 پـاسـخ

بازدید : 310 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران