۳۸
۶۸
خانــم

واکسن زدن نوزاد؟

سلام وقت بخیر
باردار هستم آیا میتونم واکسن های جنین رو بعد از به دنیا اومدن نزنم

در طب سنتی به جای این واکسن ها جایگزینی هست

1 پـاسـخ

  • ما با واکسيناسيون مخالفتي نداريم با واکسنهاي وارداتي که معلوم نيست حاوي چه موادي است مشکل داريم. لذا توصيه ميکنيم اگر مردم به يقين رسيدند که واکسن مربوطه توليد داخل و سالم است تزريق کنند (براي ما محرز نشد و برعکس خلاف آن را ديديم) ولي اگر وارداتي يا مشکوک بود و والدين هر دو به اين نتيجه رسيدند که خطر آن بيش از واکسن نزدن است تزريق نکرده و در عوض از يکسالگي سالي دو بار بچه را حجامت کنند. البته واکسن نزدن به اطفال از نظر قانون واکسن اجباري که مربوط به دوران رضاشاه هست خلاف است و مي تواند براي والدين تبعات حقوقي داشته باشد. براي ثبت نام مدرسه هم يا بايد کارت واکسن مهر شده تهيه کنيد يا ايستادگي کرده بگوئيد شما واکسن سالم و مطمئن به ما نشان دهيد در غير اين صورت حق نداريد بچه ها را به خاطر واکسن نزدن از تحصيل منع کنيد. بايد والدين از مراکز مربوطه مستنداتي که نشون ميده واکسن توليد داخل هست را بخواهند تا به آنها نشان دهند. بگويند يا سالم بودن واکسن را به ما اثبات کنيد يا آن را اختياري کنيد نماينده هاي مجلس هم بايد همت کرده در شرايط فعلي قانون واکسن اجباري را لغو کنند. واکسيناسيون در برخي کشورها مانند فنلاند اختياري است به هر حال مسير سختي است. مردم و نمايندگان آنها بايد آگاه شده مطالبه کنند. بله اين احتمال هم وجود دارد که بچه با نزدن واکسن مبتلا به امراض عفوني واگير شود. ولي اين احتمال کم است چون اولا اين بيماريها تقريبا ريشه کن شده اند ثانيا حجامت سيستم ايمني را تقويت مي کند. ضمن اين که با واکسن زدن هم تضميني نيست که بچه سل و سياه سرفه و سرخک نگيرد. من چون احتمال مي دادم خطرات واکسنهاي ناشناخته بيشتر از واکسن نزدن باشد، ريسک آن را پذيرفتم و به فرزندان خودم تزريق نکردم. در نهايت والدين خودشان بايد در اين مورد تصميم بگيرند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران