درخصوص استفاده و یا عدم استفاده از شربت ostocare به فرزندم و تعداد دفعات دادن آن در هفته ؟

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید ، دخترم 4 سال و 4 ماهه است اصلا لبنیات نمیخوره هفته ای دو روز شربت ostocare بهش میدم خواهش میکنم بهم بگین این شربت عوارض داره یا نه چون شنیدم داخل کلیه رسوب میکنه و بهتره به بچه ها ندیم ولی دکتر دخترم میگه مشکلی نداره 1- آیا من این شربتو بدم بهش یا نه ؟ 2- به جای اینکه هفته ای 2 روز بهش بدم میتونم 3 روز در هفته بهش این شربتو بدم خطرناک نیست خواهش میکنم راهنمایی ام کنید چون میدونم کلسیم برای رشد بچه خیلی لازمه و متاسفنه دخترم اصلا لب به لبنیات نمیزنه و میترسم اگه بهش کم بدم بعدا خیلی پشیمون بشم وزن تولدش 2200 و قد تولدش 46 بوده الان در سن 4 سال و 4 ماهگی وزنش 15/5 و قدش حدود101 سانتی متر هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1 پـاسـخ

بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه اطفال و کودکان (نفرولوژي) در تهران