سندرم آلپورت؟

سلام آیا ارسال جواب آزمایش ژنتیک خودم هیچ کمکی به شما جهت تشخیص جهش احتمالی در فرزندم ننیتواند بکند

2 پـاسـخ

  • با سلام اطلاعات ارسالي بسيار ناقص است.
    در هر حال ، درسندرم آلپورت کلاژن جهش يافته ( COL4A5 ) در حدود 80 درصد موارد در ارتباط با کروموزوم X به ارث ميرسد و پدر مبتلا به سندرم آلپورت در ارتباط با کروموزوم X فرزند پسر سالم خواهد داشت. در سوال مطرح شده اشاره اي به ابتلا پدر به سندرم آلپورت نشده است. بنابراين براي کودک ابتلا به سندرم آلپورت در ارتباط با کروموزوم X مطرح نمي باشد.

    سندرم آلپورت از نوع اتوزومي مغلوب زماني در کودک بروز مي کند که آزمايش ها نشان دهنده وجود جهش ژنتيکي درCOL4A 3 و يا COL4A 4 در هر دو والد باشد.

    سندرم آلپورت از نوع اتوزومي غالب زماني در کودک بروز مي کند که آزمايش ها نشان دهنده وجود جهش ژنتيکي درCOL4A 3 و يا COL4A 4 در يکي از والدين باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه اطفال و کودکان (نفرولوژي) در تهران