۳۹
۶۰
آقــا

کیست تخمدان و اندومتریوز؟

باسلام و خسته نباشید
من درحدود یک سال و نیم پیش رحمم رو از طریق لاپراسکوپی برداشتم ,ولی تخمدانهامو دارم
الان حدود پنج ماه میشه که زیر شکمم درد دارم بعد از انجام سونوگرافی مشخص شد که کیست تخمدان دارم در هر دو طرف
تقریبا دوماه پیش با درد شدید به بیمارستان مراجعه کردم و بستری شدم که جراحی کنن و تخمدانهامو هم بردارن ولی بازم بنا به تشخیص دکتر از این کار صرفه نظر کردن وقرار شد که تحت استراحت باشم وبعد از دوماه ازمایشات و سونوهای تکمیلتری انجام بدم تا دوباره تصمیم بگیرن که ایا تخمدانهارو بردارن یا مشکلی نیست که باشه
الان بعد از دوماه سونو وازمایشات رو انجام دادم و مشخص شد که هنوز جفت تخمدانها کیست دارن و اندومتریوز هم دارم
خانم دکتر برامن شیش دوز امپول دیفرلین تجویز کردن
که هر 28روز یکبار تزریق بشه
الان یک هفته هست که امپول رو تهیه کردم ولی بخاطر عوارضش میترسم که تزریق کنم
چون هم فشار خون دارم هم ناراحتی قلبی
البته با مشورت دکتر قلب و استفاده از داروی فشار خون گفتن که ایرادی نداره که از امپول استفاده کنم

الان میخاستم نظر شما رو بدونم که چار کنم امپول رو استفاده نم خوب میشم یا نه بازم امکان وجود کیست هست
میخاستم راهنماییم کنید که جراحی کنم یا این امپولا رو استفاده کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران