۳۴
۸۰
آقــا

مشکل تنبلی تخمدان وکاهش ذخیره تخمدان برای بارداری وبینظمی قاعدگی؟

سلام.34 سالمه دوسال نیمه ازدواج کردم شش ماه به دلیل قرص متورکسات مجبور به جلوگیری بودم .پارسالاقدام به بارداری کردم رفتم دکتر که ذخیره تخمدان 1.8 وتنبلی تخمدان داشتم که قرص لتروزال واز روز 8 و9و10 امپول اچ ام جی زدم روز سیزده رفتم سونو هیچ فولیکول غالب نداشتم دکترم گفت امکان نداره باز شده دیگه ادامه ندادم تاامسال از فروردین پریودیم عقب میوفه که این ماه بعد یه هفته تست زدم منفی بود بعد بیستروز وقتی خودمو‌خشک میککردم ترشحات خونی وکم کم قهوه ای شد به هیچ عنوان لباسم کثیف نمیشدقرص متفورمین میخورن ولبوتریکسین

ممنون میشم کمک کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 187 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران