با داشتن ذخیره پایین و سابقه اندومتریوز و جراحی امیدی به بارداری هست؟؟؟؟

سلام من 32 ساله هستم و بچه ای ندارم دو سال و پنچ ماهه ازدواج کردم ولی فقط 10 ماه اول بدون قرص جلوگیری بوده که با داشتن درد متوجه شدم کیست دارم و شروع به قرص خوردن کردم ولی متاسفانه اندومتریوز داشتم که لاپراسکوپی کردم و من 13 پیش بازم کیست داشتم که جراحی باز کرده بودم و مشخص شد که طی عمل قبلی تخمدان چپ رو از دست داده ام و الان فقط لوله و تخمدان سمت راست رو دارم و برای اینکه اندومتریوزم دوباره برنگرده دکتر بهم گفت که باید قرص ال دی بخورم و همچنین گفتن که من امکان بارداری ندارم و فقط اهدایی ولی من شرایط اهدایی رو ندارم قبل لاپراسکوپی یعنی 10ماه پیش آزمایش ذخیره تخمدان من پنج دهم بود که دکتر آبی پاکی رو ریخت رو دستم ! ولی 7 ماه بعد عمل من دوباره آزمایش کامل هورمونی دادم ولی نشون هیچ دکتری هنوز ندادم که ذخیره تخمدان من رو یک و دو دهم نشان میداد حالا خواستم با این تفاسیر نظر شما رو هم بدونم که آیا امیدی هست ؟با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 221 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (آي.وي.اف و لاپاراسکوپي) در تهران