۱۵
۴۵
آقــا

خودزنی شدید؟

سلام من خود بیمار نیستم
ولی خود بیمار متاسفانه 15 سالشه و به گفته خودش خودزنی رو 1 سال بیشتر هست شروع کرده
و گفته از درد کشیدن لذت میبره
میخوام بگم که انقدر خودزنیش شدید هست که به جای سالم تو بدنش نیست و کلا این موضوع خیلی حاد هست
خودش دوست نداره که بره دکتر چون میگه همه ی دکترا چرت و پرت میگن و هیچ کمکی نمیکنن
منم نمیتونم بشینم و نکاه کنم که داره هر روز و هر روز به خودش آسیب میزنه میخوام کمکش کنم
و تا خوب نشه ول نمیکنم این موضوع رو
خیلی براش ناراحتم که داره این کارو انجام میده
یه چیز دیگه ای هم هست اینکه روزایی که ناراحته اینکار خیلی زیادتر میشه
اگه اون روزش بد باشه خیلی بیشتر و بدتر خودزنی میکنه

3 پـاسـخ

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران