۲۳
۵۳
خانــم

تشخیص بلاک شاخه راست ناقص و بیشتر شدن آن از سن ۱۵سالگی تا۲۳سالگی؟

سلام وقتتون بخیر من اولین باری که قلبم درد گرفت به شما مراجعه کردم و طبق ecgواکو شما فرمودین قلبم مشکلی نداره اونموقع 15سالم بود الان 23سالم هست و درد قلبیم ادامه داره به صورتی که طاق باز و به سمت چپ نمیتونم بخوابم حتی خیلی فعالیت نباید بکنم و استرس بهم وارد میشه دردم بیشتر میشه حتی موقع درد گرفتن صحبت هم نمیتونم کنم دیروز مجدد نوار قلب ازم گرفتن و گفتن احتمالا بلاک شاخه راست ناقص دارم الان من باید چیکار کنم ینی علت این بلاک چی میتونه باشه آیا علت این همه درد وحشتناک تو سن 23سالگی فقط به خاطر یه بلاک ناقصه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران