۲۵
۶۵
خانــم

آی بی اس شدید و بیقراری دست و پا و درد پهلو و کمر سمت راست؟

سلام لطفا کمک مون کنید من و شوهرم خیلی داریم اذیت میشیم با آی بی اس و بچه کوچیک که همش بهوونه میگیره و آدم رو عصبی میکنه و علائم مون رو بدتر میکنه .من 25 سالمه از حدود ده سال پیش بود که گاهی بعد از استرس و اضطراب زیاد ، معده م شددددید درد میگرفت و ول میکرد و انگار میخاست پاره بشه و اسهال هم میشدم .از اون موقع تا حالا این علائم ببشتر و شدید تر شدن .2.5 ساله که زایمان طبیعی کردم .طی بارداری همش استرس داشتم و همششش اسهال بودم. دکتر این یک مورد خیلی اذیتم کرد که موقع زایمان م با هر دردی که می اومد ، دست ها و پاهام به شددددت میلرزیدن و بیقرار میشدن .یه حس بیقراری غیر قابل تحمل بود و اسهال شدید هم شدم تا وقتی که بچم دنیا اومد و به خاطر استرس زایمان بود.بعد زایمان مشکلات اصلیم شروع شدن همه ی این حالت ها رو داشتم و لرزش دستها و تپش قلب هم شروع شد و حتی نمیتونستم با دستهام بچم رو نوازش کنم تا بخوابه چون حالت اضطراب و لرزش و بیقراری در دست هام داشتم.حدود 10 ماه بعد زایمان دوباره پاهام موقع خواب بیقرار میشدن شبیه دوران بارداری.بعد مدتی پای چپم خوب شد و پای راست و دست راستم هم درگیر شد .دیگه کل روز دست و پای راستم بیقرار میشدن سرد میشدن خواب میرن بیحس میشن نوک انگشتان پام خواب میرن و ... البته طی بارداری درد سیاتیک راست داشتم و الان پهلو و سمت راست شکم و کمرم درد میکنه که فک کنم از ستون فقراتم باشه .
راجب آی بی اس م که مشکل اصلی م هست و به خاطر همین مشکلم ازتون راهنمایی میخام و زحمت میدم ، من همیشه اسهالم (با عرض معذرت نیمه جامدهست خیلی شل نیست)یعنی 99 درصد مواقع و مخصوصا بعد بیدار شدن از خواب باید برم دستشویی صبح ها .و با کوچکترین استرس یا عصبانیت یا هر اصطراب و تنشی سریع دل درد و معده درد میگیرم و از پایین حس اسهال (که بعد چند بار دفع کم کم حالت کف پیدا میکنه)و نیاز به دفع فوری و از بالا حالت تهوع دارم . یه نکته جالب اینه که موقعی که نیاز به دفع فوری دارم دست ها و پاهام به شددت بیقرار و بی حال میشن و قدرت ندارم که یه وسیله رو تو دستم بگیرم و این حس م شبیه وقتیه که داشتم زایمان میکردم و دست و پاهام بیقرار و بیحال میشدن البته با درصد پایین تر .هر دکتری رفتم فقط گفتن خونسرد باش و عصبی نشو و ... چون تنگی نفس هم دارم از بارداری یعنی حدود 3 ساله .شوهرم هم علائم منو دارن و داریم کپسول مبورین 200 و کلیدینیوم سی هر 12 ساعتنیم ساعت قبل غذا یک عدد از هر کدام .
لطفا کمک مون کنید با بچه کوچیکی که مدام اذیت میکنه و عصبی مون میکنه خیلی سخته تحمل این آی بی اس و بیقراری پا و دست راستم و درد سمت راست بدنم .لطفا به خاطر خدا با دقت بخونید شاید شما مشکلات ما رو بر طرف کردید .گاهی آرزوی مرگ میکنم ولی دلم نماد به خاطر بچم و شوهرم که اونم درگیر این بیماریه.باید چه دارویی مصرف کنیم یا چه دکتری بریم لطفا راهنمایی مون کنید .همین الان از بیحسی و بیقراری پام کلافم .فک کنم مشکل من دو تا یا چند تا باشه و آی بی اس هم به خاطر اونها بوجود اومده. مرسی از شما دکتر خوب مملکتم

4 پـاسـخ

بازدید : 116 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران