۳۰
خانــم

پارگی و جداشدگیه شبکیه؟

سلام آقای دکتر من مبتلا به سندروم استیکلر هستم، ازبدو تولد کم بینایی و کم شنوایی داشتم. حدود 10 ماه پیش شبکیه چشم چپم دچار پارگی و جداشدگی شد که عمل کردم و روغن سیلیکون تزریق کردن و قرار شد شش ماه تا یکسال بمونه بعد تخلیه کنن‌. یک ماه و نیم پیش طی عمل دومم روغن تخلیه شد ولی بخاطر جدا شدن مجدد شبکیه دوباره روغن تزریق کردن که همچنان بعد گذشت یک ماه و نیم چشم من التهاب داره به سختی میتونم باز نگهش دارم.
بعد این عمل چندجا دکتر رفتم بهم میگن باید بفکر چشم راستم باشم اونم 90 درصد احتمال پارگی داره و ما باید یه کمربند ایجاد کنیم تا مانع پارگی بشیم که اونم 30 درصد شاید پاسخگو باشه.
میخواستم اگه امکانش هست راهنماییم کنین من واقعا نگران وضعیت بیناییم هستم و نمیدونم چیکار باید بکنم. بینایی یکی از دست دادم نمیخوام کلا بیناییم رو از دست بدم
ممنونم ازتون

1 پـاسـخ

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران