۱۷
۵۰
خانــم

اینی که من درگیریشم اسمش چیه ؟ ؟

سلام 😃
من 17 سالمه و دخترم و برای کنکور میخونم😎😎😎
یک سوال داشتم بی زحمت ....
من وقتی میخوام کار مهمی انجام بدم درس بخونم یا چیزی دیگه ، تو ذهنم آهنگ پخش میشه کلا به سر و صدا حسااسسسس شدم حتی به بو هااا کلا حساس شدم
مثلا داداش کوچک من از صب تا شب شبکه کودک میبینه و آهنگاش میفته تو ذهنم مثلا حتی پویا شبکه ما دین دیرین هم میفته تو ذهنم خیلی حساس شدم کلا همه چی تو ذهنم پخش میشه . یا اینا نباشن این مغز من یک سوژه پیدا میکنه روش گیر بده 😏😏 مثلا فلانی بهمانی و هی تکراررررر میشه
حس میکنم مغز من یک بشر مردم آزار هس چیکار کنم ؟؟؟؟

باور کنید درسای کنکور خیلی سختن و تمر کز میخوان با این شرایط درس خون ناممکن هست

1 پـاسـخ

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران