پانیک ومسخ شخصیت وواقعیت چیه وچطور ایجاد میشه وراه درمانش چیه؟

سلام وخسته نباشید
من حدودا یک سال هست که از وضعی برام ایجاد شده شدیدا عذاب می کشم گاهی اوقات هراس شدید سراغم میاد وهمچنین انگار دارم خودمو از بیرون نگاه می کنم یا انگار خودم نیستم در صورتی که می دونم این حس اشتباهه وخودمم تو اینترنت سرچ کردم وعنوان پانیک ومسخ شخصیت رو دیدم آیا من خوب میشم چقدر طول میکشه یا خوب نمیشم تو رو خدا به من کمک کنید.تو رو خدا دارم دیوونه میشم

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران