سلام خسته نباشید هرپزشکی جواب بده ممنون میشم من خیلی لاغر هستم میخوام یدونه داروباشه ؟

باسلام خسته نباشید پزشکان محترم عالی

شرمنده
من 33سالمه خیلی لاغر هستم بخاطراین مشکل باخانومم احساس میکنم توخونه سازگارنیسنم کمکم کنید من یه داروی میخوام که شمیای نباشه همیشه استفاده هم نکردم عیب ندارن دارو گیاهی باشه بهتره بت گیاهی باشه بهتر بازشماپزشکان محترم هرچی میگی من اونوبرم تهیه کنم
میخوام یکم چاق بشم الان 60کیلوهستم کلاباکفش لباس همه جی قدم هم بلنده 195میشه یابیشترچه دارومیگیدنامن برم بگیرم استفاده کنم چاق بشم چون قبلاقرص گرفتم یکم ولش کردم مثل با د خالی شد چیزی باشه هرروز استفاده نکردم هرچند و استفاده کنم مثلاقرض شربت ویتامین یاگیاهی هرجای باشه هرروزم استفاده نکردم عیب ندارن چون ناراحتی معده دارم قرض معده میخورم یه چیزی باشه به معدن مشکل نشه چون معدن خیلی وقته اسیدزیادی وبکم زخم داره همیشه بخورم شیمیایی باشه در معده میگیرم ممنون پزشکان عزیز جواب بدین در منم برسیمن انشاالله امام حسین عوضشوبگیرس

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران