۳۱
۷۵
آقــا

افسردگی فوق شدید؟

سلام.من افسردگی شدید دارم 9ساله.الان یکساله میرم تهران دکتر.. میگن دیگ دارو اثر نداره و باید rtms انجام بدم.خانم دکتر کمکم کنید لطفا.نمیتونم خضوری بیام ارومیه.خیلی خواهش میکنم باهام تماس بگیرید.09365641123

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز. Rtms هم يکي از روشهاي درمانيه و لزوما قويتر و موثرتر از دارو نيست. با ترکيب بعضي داروها ميتونيم افسردگي هاي مزمن و مقاوم را هم درمان کنيم و در کنارش بسته به مشکللتتون روان درماني هم بهتره انجام بشه. ميتونيد ويزيت تلفني هم با بنده داشته باشيد. روال کار به اين صورته که به شماره 09355171601 پيامک ميدين و درخواست ويزيت تلفني ميکنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران