۲۳
۷۴
آقــا

تنگی نفس دارم احساس خفگی میکنم زورمیزنم نفسم میادبالا یک سال اینجوری شدم هرچی هم دکترفوق تخصث گوارش رفتم اندوسکوپی دادم گفت ریفلاکس معده دهری فوق تخصصریه رفتم گفت سی تی دادم گعت مشکلی نداری سونوگرافی دادم گفت مشکلی نداری اکوقلب توارقلب دادم گفت مشکلی نداری هنه گفتن مال فکراسترس رفتم پیش جندتاروانشناسم بهم دارودادن فایده لی نداشته خوب نشدم کمکم کنیدتوروخدا راهنمایم کنید ؟

سلام من تقریبا یه سال پیش ازخواب بلندشدم یهونفسم بالانمیومدبایدزورمیزدم نفسم بیادبالاتموم عضلات گردنموکتفم شونه هام میگیره انگارمچالم کردی احساس خفگی میکنم رفتم پیش فوق تخصص گوارش آندوسکوپی دادم گفت رفیلاکس معده داری قرص اموزول 40بهم دادمیخورم فایده ای نداره خوب نشدم رفتم پیش فوق تخصص ریه سی تی ریه دادم گفت هیچ مشکلی نداری رفتم سونوگرافی شکم دادم گفتن مشکلی نداری رفتم نوارقلب اکوقلب گرفتم گفتن مشکلی نداری تست آسم دادم گفتن مشکلی نداری همه گفتن مال فکراسترس اینا رفتم پیش چندتاروانشناسم انقدبهم دارودادن بازفایده ای نداشته خوب نمیشم زندگیموجهنم کرده نمیتونم کارکنم زندگی کنم زورمیزنم نفسم میادبالا حقیقتشم آدمی هستم که فکرزیادمیکنم تاحدودی هم وسواس دارم خلاصه نمیدونم چه دردی دارم پیش کی برم توروخدا کمکم کنیدراهنمایم کنیدممنون میشم.

1 پـاسـخ

بازدید : 149 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران