تنگی نفس و احتیاج به نفس عمیق ایا این عصبیه یا ریوی؟

با سلام دختری 18ساله ام در 14سالگی مبتلا به حملات پانیک شدم و طی چن ماه خوب شدم
با یه پسر دوست شدم و بعد از کات کردن دوباره اوایل حال خوبی نداشتم و حس میکردم چیزی تو گلوم گیر کرده و بعد ها حس میکردم خلط تو گلومه و منجر به استفراق میشد الان حدود یه ساله به نفس عمیق احتیاج پیدا مبکنم و حس میکنم اگر نکشم خفه میشم نفس عمیقم نمیتونم بکشم و یه مدل نفسو انتخاب کردم که بهم ارامش میده و اللن حدود دوهفتن دچار بی قراری میشم تنگی نفس لرز ترس صدا که یکی بده اذیتم میکنه ایا دوباره پانیک برگشته و این نوع تنفس احتیاج بع نفس عمیق عصبیه یا ریوی ؟؟؟

بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران