سلام اقای دکتر داداش من حدودا 8ماهه که از خونه بیرون نمیره با همه فامیل قط رابطه کرده و نسبت به همه فامیل بد بینی داره هر کسی ی حرفی چیزی بگه این به خودش می گیره و پرخاش گری می کنه بشدت نسبت به کوچک ترین مسئله عصبانی میشه اصلا دیگه کسی جرئت نمی کنه خونه مون بیاد و....خیلی ممنون می شم اگه جواب بدین ؟

ایا با این توصیفات که کردم مشکل برادرم به اعصاب برمیگرده من باید چکار کنم ...البته داداشم ی مدتی عاشق بود و به اون که می خواست نرسید لطف من رو کمک کنید

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران