۳۲
۹۰
خانــم

افسردگی شدید دارم؟

سلام.من 7 ساله افسردگی بعد زایمان دارم. از پایان سال 92.باز 95 زایمان بعدی داشتم افسردگی شدید تر.الان که پسرم رفته کلاس اول خیلی حالم بدتر شده.شب ها خواب ندارم.همش احساس ترس دارم.داُئم عصبانی هستم.لرزش بدن دارم. شما میتونید کمکم کنید؟

1 پـاسـخ

  • سلام افسردگي بعد از زايمان معمولا به سادگي دست از سر آدم برنمي داره. بعضي اوقات در اصل اختلال دوقطبي هست. اگر افسردگي عود هاي مکرر داشته باشه بايد از نظر اختلال دوقطبي بررسي بشيد. افسردگي مزمن نيازمند درمان طولاني مدت است. اگر شيراز تشريف داريد مي تونم در خدمتتون باشم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 106 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در هفشجان