۹
۳۵
خانــم

رفتارهای عصبی و پرخاشگرانه و حتی آسیب زدن به خود و اطراف؟

سلام و خسته نباشید دخترم خیلی پرخاشگر و جیغ زدن کارش شده همه کاراش با جیغ زدنه وقتی میگم درس بخون موقعی که حالیش نمیشه معلم رو فش میده گاهی میگه خودمو میکشم تیرویید پر کار هم داره امروز وقتی رفتم سرویس بهداشتی آروم اومدم دیدم داره موهای برادر کوچکش رو تو خواب می‌کشه اونم بیدار شد گریه کرد برادرش نه ماهه است نمیدونم دیگه چیکار کنم میشه به من کمک کنید ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخير،طبق نشانه هايي که شما ذکر کرديد، کودک شما احتمالا دچار هيجانات منفي و تعارضاتي شده هست،که در بيان آنها مشکل دارد،جهت تشخيص دقيق بايد به صورت حضوري مراجعه بفرماييد، در صورت تمايل جهت تعيين وقت مشاوره با روانشناس باليني،ميتوانيد تماس بگيريد 09147494684

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران