دردبیضه وسوزش کمر؟

سلام اقای دکترخسته نباشیدپیروسوال دردبیضه که ازتون پرسیده بودم خواستم بپرسم ممکنه واسم مشکلی ایجادکنه؟چون شنیدم اگه کسی طولانی مدت ارضانشه ممکنه به بیضه هاش فشارواردبشه و لطمه ایجادکنه واقعاراهی نیس ک خوب بشه؟چون کمرم سوزش داره ودردو بیضه هام به طورشدیددردمیکنه کاری هست بکنم حسم کمتربشه ودردم خوب بشه چون امکان ازدواج هم ندارم و واقعانمیدونم چیکارکنم خواهشاراهنمایی کنیدممنونم

بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران