۳۹
۸۰
آقــا

درد لگن ناشی از بزرگی پروستات؟

سلام آقای دکتر , در سونو ابعاد پروستات من 50 سی سی تشخیص داده شد . علایم اینگونه اند : 1- درد لگن بعضا شدید که راه رفتن رو مشکل میکنه
2- درد مختصر کمر
3_ وضعیت ادرار به اینگونه است که به هنگام ادرار کردن درد خاصی تجربه نمی کنم , سرعت ادرار مناسب و خوبه فقط در 5 درصد اوقات دو شاخه میشه , بعد از تخلیه اولیه بایذ دو سه دقیقه صبر کنم تا باز قطراتی برای دفع داشته باشم و کامل تخلیه بشم . به ندرت پیش میاد که بخاطر فشار ادرار از خواب بیدار شم و معمولا شش هفت ساعت که میخوابم پیوسته است و وقفه نداره . فواصل زمانی دفع و مراجعه به دستشویی شاید فقط 10 درصد نسبت به قبل کوتاهتر شده و از این بابت مشکل زیادی برام بوجود نیومده
4- چند ماهی است که رنگ منی ام زرد شده .
5 - بعضی اوقات بصورت کوتاه مدت نوک آلتم دچار سوزش میشه .

چند روزیه که دچار سردرد و بی حالی شده ام , آیا اگه به عفونت پروستات دچار باشم این سردرد میتونه منشا ش عفونت پروستات باشه . ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 169 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - ارولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران