بزرگی خوش خیم پروستات؟

سلام و احترام خدمت جناب دکتر
بنده 51 ساله هستم. در سال 95 برای چگ آپ کلی سونوگرافی پروستات دادم که مقداری پروستاتم بزرک بود برای تکمیل آزمایشات، آزمایش PSAو FPSA دادم که مشکلی مشاهده نشد لیکن برای اطمینان بیشتر هر شش ماه آزمایش PSA و FPSA می دم و به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه می کنم و در مطب ایشان هم تست داینامیک ادرار و سیستوسکپی می دم. هر سری هم دکتر میگه پروستات شما مقداری بزرگه شاید مجبور بشیم لیزر کنیم. و یک سری دارو همچون پروترال 0.4 و پروزسین یا ترازوسین تجویز می کنه. البته این توضیح رو بدم که درحال حاضر مشکل آنچنانی برای تخلیه ادرار ندارم.
حال سوال من از شمای متخصص بزرگوار و عزیز که وقت می ذارید و تک تک سوالات رو پاسخ می دهید اینه که آیا لازمه از الان به فکر کوچک کردن پروستات خود باشم یا اینکه صبر کنم تا به حدی برسه که یه دفعه با لیزر عمل کنم.
بسیار ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران