درخواست مشاوره در رابطه با شرایطیكه بیمار در حالت حمله ام اسی قرار گرفته است. ؟

سلام . احتراما، مدت 5 سال است به تشخیص دكتر معتمد بیماری ام اس دارم. اوایل زیر نظر ایشون آمپول اینترفرون میزدم ولی بهم نساخت و عوارض داشت . دو مرتبه تا الان بیمارستان بستری و كورتون درمانی شدم. بعدا به دكتر شیخ الاسلام مراجعه كردم ایشون روش دگزا درمانی پیشنهاد دادن و تا الان ادامه دادم و بد نبود. متاسفانه الان دچار یك حمله شدید شدم و بینایی چشم چپم كدر شده . چشم پزشك مراجعه كردم گفت چشم سالمه و مشكل از عصب هستش. الان دست چپم بی حس شده و انتهای نخاع نزدیك لگنم شدیدا درد می كنه. حسابی عصبی و افسرده و پرخاشگر شدم و دائما احساس گرسنگی دارم در حالیكه بدنم توان نداره و بی جون هستم. متاسفانه هیچ دسترسی به پزشك قبلی ندارم و الان نمیدونم باید چیكار كنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . بر اساس آخرین ویزت دكتر دوره یك هفته ای تزریق دگزا انجام دادم .

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب، فلوشيپ ام اس در تهران