٢/٣سال
١٤
آقــا

تاخیر در گفتار و تنبلی در ادا كردن جملات دوتایی كودك ٢ساله و ٣ماهگی؟

پسرم 2سال و 3ماه سن دارد همه چیز را متوجه میشود اما در صحبت كردن تنبلی میكند و مثلا فقط میگه مامان بِه جای اینكه بگه مامان بیا و هرچی تمرین میكنم فقط تك كلمه ادا میكنه
عاشق ماشین و موتور هست و دائم اسم همینا رو تكرار میكنه در حین بازی ،،،وقتی كلمات رو من میگم قشنگ تكرار میكنه اما از خودش نمیگه یعنی بِه خواست خودش نمیگه
میترسم تنبلی یا اختلال در تكلم داشته باشه ،بیشتر صدای كلمات رو میكشه،ماشین اااا،دوست دارم حضوری بررسی بشه

1 پـاسـخ

  • باسلام خدمت شما. دقت شما در بررسي جزئي ترين جنبه هاي گفتاري فرزندتون، گوياي دغدغه مند بودن شماست. براي راهنمايي دقيق تر نياز به پاسخ چندين سوال هست: آيا کودکتون درک خوبي داره؟(متوجه گفتار و فرامين کلامي شما ميشه) آيا شناخت خوبي از وسايل اطراف و ساير مفاهيم داره؟ تعداد کلمات بياني کودکتون در مجموع چندتاست؟ بطور کلي کودکان براي عبور از مرحله ي تک کلمه به دوکلمه و جمله سازي نياز به الگوهاي مناسب محيطي توام با تکرار و انگيزه مناسب را دارند. با توجه به سن، بنظر ميرسه کودک شما تاخير در گفتار داشته باشه که به راحتي با دوره هاي کوتاه مدت گفتاردرماني قابل جبران است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آسيب شناس گفتار و زبان شناس در تهران