مشکل در سر هم کردن جملات و جمله سازی؟

با سلام
بنده یک فرزند دختر 7 ساله دارم که تا سال گذشته قبل از ورود به پیش دبستانی نمیتونست درست صحبت کنه و عملا کلمات مبهم و نامفهوم میگفت و پس از 3 ماه توی مدرسه بسیار بسیار بهتر شد و صحیت کردنش بسار عالی تر شد ولی نمیتونه مثلا از روی تصویر برامون جمله سازی کنه و مثلا قصه تعریف کنه و خیلی خیلی تو این زمینه ضعیفه و با گذشت 2 هفته از مدرسه توی کلاس اول بشدت از مدرسه فراری شده و کاملا مشخصه که نمیتونه خودشو وفق بده الان توی درسهای کلاسش به مشکل خورده با توجه به علایم یادگیریش توی اینترنت بنظرم اختلال یادگیری دیسلکسیا داره باز هم تشخیصش با پزشک متخصص داره در ضمن خودمم در بچگی دیر حرف زدم و توی 6 سالگی عملا نا مفهوم حرف میزدم ولی الان مشکلی ندارم میخواستم یک راهنمایی از شما بگیرم ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخير مشکلي که فرمودين بايد بهتر و دقيقتر ارزيابي بشه تا بشه تشخيص دقيق داد. بايد موارد پايه ترين مثل، حافظه و توجه و تمرکز و توانمندي هاي زباني بررسي بشه تا علت رو بشه تشخيص داد. در هر صورت در صورت نياز با شماره هاي ذکر شده براي نوبت گيري تماس بگيرين تا به شکل‌حضوري ارزيابي بشن، در صورتي که در شهر ديگري حضور دارين با متخصص هاي اون شهر مشورت نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران