۲۹
۴۴
خانــم

سردرد شدید؟

سلام خسته نباشید
حدود 2سال هست دچار سردردهای شدید میشدم گاهی 2بار در هفته و گاهی3بار(ولی گاهی اوقات این درد یکی،دو ماه اتفاق نمی افتاد)ولی الان هر روز سردرد دارم ولی به صورت پراکنده گاهی حتی سرم رو به سمت دیگه حرکت میدم باعث سردردم میشه
اوایل سردردم،ابتدا از مرکز پیشانی شروع و بعد درد به هر دو طرف پیشانی کشیده میشدو درد شدیدی رو تحمل میکردم و بعد از چند ساعت این درد به پشت سرم میزند
ولی مدتی هست که سردردهام به بالای سرم( قسمت بالای پیشانی) میزنه
خواستم بدونم دلیل این سردردها چیه

بازدید : 146 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران