۵
۲۲
خانــم

سلام پای دختر من که 5 سال ونیمشه از زانو به سمت داخله و پنجه پاشهاش با داخله خیلی زمین میخورد قبلا برمدش تو 6 ماهگی یه کفش دادن و ولی هیچ تاثیری نداشت میخاستم ببینم شما معاینه کنید تا بیارمش چون شهرستان هستیم ؟

سلام اقای دکتر پای دخترم مشکل داره از زانو به داخه و پنجه پاش به داخل پاهاشه راه که میره خیلی میخوره زمین من شهرستان هستم اکه امکان داره عکس بفرستم بعد نوبت بدین تا بیارمش چون دخترم تیرووید داره از بدو تولد راهنمایی کنید

3 پـاسـخ

بازدید : 164 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران