۳۷
۶۷
خانــم

گوش درد و تاولهای ریز در انتهای گلو به خصوص گوش سمت چپ؟

با سلام و احترام
بنده و خانواده در تاریخ 22 بهمن دچار آنلوانزای سختی شدیم که همسر و فرزندم تب هم داشتند که بعد از دو هفته و درمانهای متعدد و مصرف آنتی بیوتیک و تزریق پنیسیلین بهبود حاصل شد‌. بنده مجدد در تاریخ 14 اسفند بعد مراجعه به محل کار که پنجره ها کاملا باز بوده دچار گوشدرد شدید شدم. تلفنی از طریق دکتر محل کار شروع به خوردن انتی بیوتیک تاواسید 500 کردم و با حوله داغ سعی به گرم نگه داشتن گلو برای تسکین درد داشتم. با توجه به اینکه علایم گوش درد کاهش پیدا نکرده بود با مراجعه به درمانگاه پزشک تشخیص دادند که عفونت کمی در گلو هست که به گوشها منتقل شده. و آموکسی کلاو و سرم تجویز کردند. بنده چون در حال استفاده تاواسید 500 بودم آموکسی کلاو را مصرف نکردم. دیروز آنتی بیوتیک تمام شد ولی گوش درد همچنان دادامه دارد و تاولهای ریز انتهای گلو در سمت راست هم همینطور. واقعا خسته شده ام . با اینکه اصلا از منزل خارج نمیشوم بهبود کانل حاصل نمیشود. درمانهای گیاهی نیز بسیار فراوان انجام داده ام.
لازم به دکر است که وایتکس برای شست شوی دایم سرویس بهداشتی و ظروف به میزای خیلی زیاد استفاده میکردم که الان دو روزه متوقف کردم چون احساس کردم ممکنه باعث تشدید بشود.
خواهش میکنم بنده رو راهنمایی بفرمایید واقعا کلافه شدم. در عرض یک ناه و نیم سه بار این سرما خوردگی را تحربه کردم. با اول خفیف بار دوم بسیار شدید و الان با بروز گوشدرد شدید.
با اشکر از لطف شما

1 پـاسـخ

  • سلام
    مصرف آنتي بيوتيک ديگر لازم نيست. حساسيت راههاي هوايي به دنبال سرماخوردگي است. کمي صبر کنيد. نياز به دارو فعلا نداريد. دمنوش گياهي و مايعات زياد و غرغره آب و نمک کافي است. صبر کنيد. علايم شما در حال بهبود است بعض وقتها سرماخوردگي خيلي اذيت مي کنه اون جوشهاي ريز هم چيز مهمي نيست احتمالا غدد بزاقي زباني است و نرمال.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 136 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران