شقاق معقدی همراه خون ریزی و خارش؟

با سلام و خسته نباشید نزدیک به دو ماه درگیر بیماری شقاق معقدی هستم به پزشک مراجعه نکردم و شروع به خود درمانی و استفاده از پماد ام جی و آنتی همورئید کردم ، اما درمان مقطعی بود با اتمام پماد ها دوباره درگیر خارش و خونریزی می شوم و در طول 24 ساعت میانگین 4الی 5 بار مدفوع دارم و اکثر شبا نفخ میکنم لطفا راهنمایی کنید ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    بيماريهاي مقعد بيماريهاي ساده اي هستند. ولي اگر درمان مناسب نشوند درد سر ساز هستند. بهتر است مراجعه کنيد و معاينه شويد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 133 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران