منزوی شدن نوجوان؟

سلام خسته نباشید خواهر من ب شدت درونگراس و خیلی با بقیه ارتباط نمیگیره و هیچ دوستی تو مدرسه نداره حتی با فامیل هم ارتباطی ندار فقط یه همکلاسی سال های قبل داشت ک مدرسشون الان یکی نیس با اون گه گدار حرف میزد ما تو گوشیش دیدیم یک نفر براش استیکر بوس و بغل فرستاده و گفته بیا آشتی کنیم خیلی دوست دارم و همچین محتواهایی تو پیامش بود احساس کردیم با شخصی در ارتباطه بهش گفتیم و ب شدت ناراحت شد و بهمون ثابت کرد ک همون هم کلاسیشه ولی ما دیدیم پیام اونم یکم غیر متعارفه چون خواهرم کلا چشم و گوش بسته اس و درس خون و اینکه کنکور داره بهش گفتیم با این دوستت هم ارتباطت رو قطع کن و خواهرم دیگه با اون هم هیچ حرفی نمیزنه و یه خورده با ما هم سرسنگینه البته کلا ناراحتشو زیاد بروز نمیده ینی نمیتونیم تشخیص بدیم چقد از دست ما ناراحته الانم نگران شدیم که افسردگی بگیره یه وقت... اشتباه کردیم ?اگه آره چکاری انجام بدیم که اوضاع رو بهتر کنیم ?ممنون از پاسخ گوییتون

2 پـاسـخ

  • سلام خواهرتون نياز به محبت وتوجه بيشتر پدر ومادر وشما داره بهتر است باهاش بيشتر وقت بگذرانيد اورادر کارهامشارکت بديد وازش نظر خواهي کنيد نکات مثبتش را پررنگ کنيد ومرتب ياد آوري کنيد مسوليتي بهش محول کنيدکاري که خوب ميتونه انجامش بده ودر انجامش ازش قدر داني کنيد ،بازي‌هاي جمعي وخانگي راه بيندازيد واورا مشارکت بديد سرزنش ومقايسه با کسي نکنيد،حتمادرورزش يا کارهاي هنري شرکت کنه ودر جمع مهارتهاشو ياد آوري کني اينطوري کم کم از انزوا خارج ميشه.در صورت ادامه حتما به روانشناس کودک ونوجوان مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    پيام شما را الان ديدم!
    اگر مشکل شما هنوز برطرف نشده اس ميتونيد با مشاوره حضوري مشکل را برطرف کنيد
    مرکز تخصصي مشاوره و روانشناسي خانواده ايراني روانشناس و روانپزشکان با تجربه خوبي در همه حوزه ها دارد که ميتونند شما را کمک کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران