۲۶
خانــم

مشکلات عصبی و پرخاشگری و بی حوصلگی و بی انگیزه بودن نسبت به همه چیز و فشار همسر و کم توجهی تموم این مشکلات رو چند برابر کرده؟

سلام .من متاسفانه مشکلاتی دارم در رفتار و اخلاقم که ریشه در بچگیم داره و نوجوانی به شدت سخت که باعث شده اضطراب و استرس و پرخاشگری و کم تحملی بشه نتیجش که الان ی بچه 3ساله دارم رو اونم دارم تاثیر منفی میزارم و نگرانم .سوای همه ی این ها همسرم اصلا منو درک نمیکنه اصلا نمیفهمه منو و فقط بهم گیر میده تو همه ی مسائل اصلا بلد نیس محبت کنه و توجه کنه حداقل ارامش بهم بده بلکه ارامشم ازم میگیره چیکار کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران