احساس افسردگی به صورت متناوب در طول چند سال؟

سلام
من از 18 سالگی تا الان که 23 سال دارم به صورت مدارم دوره های افسردگی را تجربه میکنم آیا اختلال ادواری خویی دارم یا دو قطبی نوع 2 ،اگر دارم چه کنم تشخیص روانپزشک بوده به دارو نیاز ندارم قبلا طی چند دوره دارو سرترالین الانزاپین ازیپم و دپاکین مصرف کرده ام .

5 پـاسـخ

  • با سلام
    جهت تشخيص دو قطبي ، شخص مي بايست حداقل يک دوره از خلق بالا و يا پرخاشگري را ( همراه با علايم ديگر) تجربه کند و تنها وجود دوره هاي افسردگي به هر مقدار و تعداد نيز که باشد دليلي بر وجود بيماري دو قطبي نمي باشد. وجود سابقه فاميلي نيز حايز اهميت مي باشد.. در صورت وجود خلق افسرده و افت عملکرد توصيه ميکنم مجددا به روانپزشک مراجعه و تحت درمان دارويي قرار گيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    دوست عزيز مهمتر از اينکه نام بيماري شما چيست و چه تشخيصي گرفته ايد، اين است که اين مساله روي عملکرد فردي ، اجتماعي و شغلي شما چه تاثيري ميگذارد.
    بهتر است کماکان با روانپزشک خودتان ، يا هر روانپزشکي که مورد اعتمادتان است ، در تماس باشيد. تا مواردي که لازم است از کمک او استفاده کنيد.
    گاهي در شرايط استرس زا، مراجعه به ايشان و چند جلسه مشاوره، مي تواند از عود اختلال( افسردگي) پيسگيري کند و گاهي با درمان به موقع از شدت آن مي کاهد. و به اين ترتيب شما مي توانيد کارآيي خودتان را حفظ کنيد. درست شبيه به يک بيمار مبتلا به ديابت که ضمن مصرف دارو، رعايت رژيم غذايي و مراجعات منظم به پزشک و آزمايشهاي دوره اي، بيماري را کنترل و به زندگي روزانه خود مي رسد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام. افت خلق زماني که افت عملکزد زمينه هاي مختلف زندگي يا فشار و ناراحتي ذهني براي شما ايجاد کند حتمن نياز به درمان دارد. درمان با داروي مناسب و به مدت کافي باعث فروکش علايم شما معمولن بطور کامل ميشود.وييت تلفني يا حضوري براي پرسيدن سوالات مختلف از شما مورد نيازست تا تشخيص صحيح و درمان مناسب و کارامد برايتان آغازشود.نکته مهم اينکه رها کردن دوره درمان توسط بيمار بدون اعلام ختم درمان از جانب پرشک معالج باعث عود ميشود چون درمان ناقص بوده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 493 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران