۵۰
خانــم

چرا هیچ خواستگاری ندارم؟

با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی روانشناسی هستم و تقریبا در حال اتمام لیسانس هستم.فرزند دوم خانواده و وضعیت اقتصادی متوسطی داریم.راستش مشکل من اینه که تا به هیچ خواستگاری نداشتم،با وجود اینکه خانواده ام در بین فامیل و همسایه ها شکر خدا محبوب هستند و آدمای سرشناسی هستند،خودم هم که در اجتماع حضور پیداکنم،از نظر ظاهری هم مشکلی ندارم،خانواده باایمان و اهل نماز و روزه هم هستیم،اما واقعا نمیدونم چرا تا به حال حتی یک خواستگار هم نداشتم گاهی فکر میکنم باخودم میگم خب شرایط اقتصادی طوری شده که باعث کم شدن ازدواج شده اما جالب اینجاست دخترای اطرافم رو که نگاه میکنم اکثرشون از نظر تحصیلی،اقتصادی،از نظرآداب معاشرت و...از من پایین تر هستند اما خواستگارای زیادی دارند یا حتی ازدواج کردند.من واقعا علتش رو نمیدونم،اینو میدونم که الان سنم اینقدر بالا نرفته که نگران باشم اما من دوست دارم توی این سن ازدواج کنم چون فکر میکنم هم توانایی تصمیم گیری درست رو دارم و هم شور و شوق و انرژی رو که الان دارم قطعا با شور و شوق و انرژی10یا15سال دیگه متفاوت خواهد بودالبته لازمه اینم بگم که معمولا هرکسی منو میبینه فکر میکنه دبیرستانی هستم و میگن که قیافه ام کمتر از سنم نشون میده
یه راهکاری بفرمایید که عملیش کنم و مسئله ام حل بشه ممنون میشم
باآرزوی پایداری و موفقیت هرچه بیشتر برای سایت خوبتون

5 پـاسـخ

بازدید : 367 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران