۱۷
۶۰
خانــم

ریفلاکس معدهه؟

سلام سه روزی است که ریفلاکس معده دارم که تا گلو می آید دو سه بار درد بالای معده داشتم که خودش برطرف میشد دو روز است که ناشتا قرص پنتوپرازول 40 میخورم و بهتر شدم اما کامل خوب نه
وقتی دراز میکشم و سرم را بالا قرار میدهم کامل بهتر می‌شود و یا حتی آب میخورم حتی عسل را هم امتحان کردم خیلی خوبم کرد این ریفلاکس بیشتر در گلو اذیتم می‌کند و احساس میکنم آنجا می جوشد البته دائمی نیست وفتی چیزی بخورم بهتر میشود احساس تلخی در دهان هم دارم و حس میکنم بزاقم زیاد است و باد گلو هم دارم آیا از همین ریفلاکس معده است؟

1 پـاسـخ

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران