افسردگی در نو جوانی؟

سلام خسته نباشید.من یه دختر هفده ساله هستم که از بچگی اضطراب و استرس شدید موقع رفتن به مدرسه رو داشتم،همیشه شاگرد اول بودم ولی خیلی استرس و اضطراب داشتم و این اضطراب همیشه باعث میشد از نظر جسمی مریض بشم تا اینكه وقتی راهنمایی رفتم برونشیت مزمن شدید گرفتم و از این دكتر به اون دكتر كه فایده نداشت.تااینكه تجربی رو انتخاب كردم و وارد دبیرستان شدم .تا یك ماه میرفتم مدرسه ولی خیلی تحت فشار اضطراب شدید بودم كه یهو جا زدم و دیگه از همه چیز نا امید شدم شب و روزم شد گریه ,اصلا غذا نمیخوردم و خواب نداشتم , مثل مرده متحرك شده بودم و دیگه دوست نداشتم برم مدرسه .والدینم من رو به روانشناس و معز اعصاب بردن .كامل خوب نشدم ولی دیگه به زور میرفتم مدرسه ولی حوصله هیچیو نداشتم و منی كه همیشه معدلم بیست بود ,اومد روی هفده .ولی خودمم باورم نمیشد با اون روحیم بتونم همچین نمره ای بیارم .الان سال اخر مدرسمه ولی از اون سال كلل علاوه به مدرسه در زندگی عادی مم از زنگی کرون لذت نمیبرم.دوست دارم بمیرم و اینجو ر حرفا و لی توی مدرسه ها بیشتره الان دوباره اون حالاتم بیشتر شده و دوهفتس نرفتم مدرسه ...موندم چیكار كنم خسته شدم از زنده بودن الان دوساله که قرص مصرف میکنم.
بعضی وقتا هم هست که یهو حالم بهتر میشع و شادو شنگول میشم و لی بازم به ایندم امید ندارم ولی حالات افسردگیم بیشتره .قبلا تنهایی رو دوست نداشتم اما الان دوست دارم تنها باشنم برای خودم .حوصله ی هیشکیو ندارم .کاش میمردم.

10 پـاسـخ

بازدید : 300 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران