۲۵
۵۵
خانــم

سنگ کلیه ؟

سلام اقای دکتر خواهرم 25 سالشه چند ساله که هردو کلیه هاش سنگ داره. کلیه راست حداقل 6سنگ با دیامتر حداکثر 22میل، کلیه چپ یک سنگ 7میل، و حالب چپ یک سنگ 15میل وجود داره.میکرولیتیازیس هردوکلیه و هیدرونفروز خفیف تا متوسط کلیه چپ هم تشخیص داده شده.
چندسال پیش کلیه راست جراحی لیزری شده ولی تمام سنگها خارج نشدن سنگ شکن هم سه بار انجام شده ولی موثر نبوده. الان چندروزه درد شدید و حالت تهوع داره و به کمک مورفین و مسکنها کمی اروم میشه و دوباره درد شروع میشه. لطفا بفرمایید چکار باید کرد چه درمانی کارسازه خیلی نگرانیم باتوجه به سن کم خواهرم. جنس سنگها سیستئینی تشخیص داده شده. ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران