درد سمت چپ سینه و حس چیزی در گلو؟

سلام و وقت بخیر.تورو خدا بهم کمک کنید.اهل مازندرانم
همه چی از برج 12 سال قبل با ترس شدید از کرونا شروع شد.اولش استرس باعث شد معده رفلاکس کنه و درد سینه و تنگی نفس خفیف و سوزش مری گرفتم که با مراجعه به فوق تخصص گوارش مشکل کمی حل شد
ولی تقریبا 9 ماهه مشکل من حس چیزی در گلو و درد قفسه سینه ازوسط بسمت چپ بصورت تیر کشیدن هستش که وقتی این درد اوج میگیره دو طرف سرم درد میگیره و انگار کسی گلوی منو فشار میده شبیه حس سرفه .کمی بیحال میشم و بدنم داغ میکنه ولی اصلا تب ندارم.
نورتریپتیلن و زانیسد و تری فلونوپرازین1 هم استفاده کردم ولی تاثیری نداشت.بعد از اینکه حدودچند نفر از فوق تخصص همه زمینه ها منو ویزیت کردن یه فوق تخصص داخلی بعد از چندتا عکس و ازمایش گفت سالمی و به اعصاب و روان مراجعه کن.من هنوز به اعصاب و رئان مراجعه نکردم چون باورش سخته اعصاب زمینه ساز این همه مشکل باشه.ضمنا دکتر قلب بهم املودپیپن5 هم داده که مصرف میکنم.تورو خدا کمکم کنید.خسته شدم ازین درد که گاهی حس خودکشی بهم دست میده.

1 پـاسـخ

بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي و گوارش در تهران