۲۱
۷۰
خانــم

من قصد بارداری دارم و در بدنم لکه های سفید و قهوه ای با موهای سفید دارم بچه ام هم همین نشانه هارو ازمن ب ارث برده مجددا قصد بارداری دارم میخواستم بگم که میشه قبل از بارداری آزمایش ژنتیک بدم تا بچم شکل منو دخترم نشه😔؟

بنده داری لکه های سفید و قهوه ای در بیشتر نقاط بدنم همراه با موی سفید در پیشانی شعله و در فاق سر موی سفیدی دارم این علایم را از پدرم ب ارث بردم برادرم هم مثل من..من بچه دار شدم دخترم این علایم را ازمن ب ارث برده چن جا رفتیم میگن در خون شماست و کمبود رنگدانه دارید قید بارداری مجددا دارم میترسم فرزند جدیدم این علایم رو ازمن ب ارث ببرد😔😔😔😔😔😔😔خواستم بگم که آیا راه حلی برای جلوگیری از تکثیر ی همچین ژنی در بدن نسل ما هست؟میشه قبل از بارداری آزمایش خونی چیزی بدیم بفهمیم بچه مون این ژن رو ازمن میبره یا نه اگه ببره میتونیم جلو دارش بشیم؟

بازدید : 105 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ژنتيک پزشکي در تهران