۳۱
۶۱
خانــم

از دست دادن حس بویایی و چشایی؟

سلام خسته نباشید .من دو سه هفته ای میشه که حس بویایی و چشایی خودمو از دست دادم .سر درد دارم و پیشونی و بالای بینیم مخصوص وقتی برم بیرون میسوزه .مزه ی غذا ها هم فقط شور و شیرین و تشخیص میدم ولی اینکه چی می خورم اگر چشمم بسته باشه متوجه نمیشم .ممنون میشم پاسخ بدین

1 پـاسـخ

  • سلام
    اين مورد اين روزها خيلي گزارش ميشه، يعني خيلي از مردم از اين موضوع شکايت دارند که بيشتر مربوط به سرماخوردگي خفيف ميشه. نگران نباشيد ولي همه ما بايد تا مي توانيم احتياط کنيم و نکات بهداشتي را رعايت کنيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 230 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران